fbpx
a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
Image Alt

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ;

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με τους εξής τρόπους:

– e-shop: επιλέξτε τα είδη που σας ενδιαφέρουν πατώντας “προσθήκη στο καλάθι” και ολοκληρώστε τη διαδικασία σύμφωνα με τις οδηγίες.
Μόλις ολοκληρωθεί η καταχώρησή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα αυτόματο ενημερωτικό email που θα αναφέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε σύμφωνα με τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε.
Εάν δε λάβετε το αυτοματοποιημένο μήνυμα υπάρχει περίπτωση να μην έχει ολοκληρωθεί η αποστολή της παραγγελίας σας, να βρίσκεται στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή να έχετε δηλώσει λανθασμένο email.

– μέσω email: στείλτε μας μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιγράφοντας αναλυτικά τα προϊόντα που επιθυμείτε (κωδικός, προϊόν, ποσότητα, χρώματα κλπ.) και δηλώνοντας τα στοιχεία αποστολής. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

2. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ;

1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

Για παραγγελίες έως 100€ απαιτείται εντός 3 ημερών, κατάθεση του συνόλου της αξίας της παραγγελίας σας.
Για παραγγελίες άνω των 100€ λαμβάνουμε προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού με την έναρξη της παραγγελίας και η εξόφληση πραγματοποιείται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, πριν την αποστολή του τελικού προϊόντος στον πελάτη.

ALPHA BANK : Αριθμός Λογαριασμού: 7200720002002009626
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR6501407200720002002009626
Δικαιούχος Λογαριασμού: Little Angel OE

*Σημείωση:
Όταν το έμβασμα γίνεται από λογαριασμό της ίδιας τράπεζας δεν υπάρχουν έξοδα προμήθειας. Όταν το έμβασμα γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα εκτός των συνεργαζομένων με εμάς τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

 

Κατά την κατάθεση, θα χρειαστεί να αναφέρετε, ως αιτιολογία, το ονοματεπώνυμό σας καθώς και να αποστείλετε με mail στο info@littleangel.gr το αποδεικτικό κατάθεσης. Έτσι, γνωρίζουμε άμεσα ότι δρομολογήσατε την κατάθεσή σας και ξεκινάμε, με χαρά, να ετοιμάζουμε την παραγγελία σας.

 

2. Με Πιστωτική Κάρτα:

Κάνετε την παραγγελία σας απευθείας μέσω του site μας και πληρώνετε με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας.

3. ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ;
(δεν συμπεριλαμβάνεται ο χρόνος αποστολής-παραλαβής)

Για την καλύτερή σας ενημέρωση, η καρτέλα κάθε προϊόντος αναφέρει τον εκτιμώμενο χρόνο αποστολής ο οποίος εξαρτάται από το είδος και χρόνο κατασκευής του κάθε προϊόντος.

Γενικότερα, λόγω της χειροποίητης φύσης των προϊόντων μας, ο ελάχιστος χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι 7 εργάσιμες ημέρες και για όλα τα υπόλοιπα είδη μας , από 1 έως 5 εργάσιμες .

– Ειδικά για:

• Μακέτα προσκλητηρίου: έως 5 εργάσιμες ημέρες
• Tailor made πρόσκληση έως 10 εργάσιμες ημέρες
• Προσκλητήρια: από 10 έως 15 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της γραπτής έγκρισης σας ότι η μακέτα είναι σωστή. Τα προσκλητήρια παραδίδονται ανοικτά, σε ανάπτυγμα (όπου αυτό ισχύει) προς διαμόρφωση από τον πελάτη και χωρίς κορδέλες, οι οποίες είναι προαιρετικές και χρεώνονται επιπλέον.
• Μπομπονιέρες: ανάλογα το σχέδιο και το φόρτο εργασίας ανά περίοδο, κατ’ ελάχιστον 20 ημέρες. Για τα χειροποίητα σχέδια χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος. Σε αυτές τις περιπτώσεις επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε.
• Λαμπάδες βάπτισης: από 15 έως 20 εργάσιμες ημέρες.
• Ξύλινα κουτιά βάπτισης: από 20 έως 25 εργάσιμες ημέρες
• Μαρτυρικά: 15 εργάσιμες ημέρες
• Βρεφικά λευκά είδη, χειροποιητες κατασκευές: έως 10 εργάσιμες ημέρες

4. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ;

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με courier ACS στη διεύθυνση που θα μας δηλώσετε.

5. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ;

Για αποστολές εντός Ελλάδος ο χρόνος είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που είναι έτοιμη η παραγγελία σας.

Για αποστολές εκτός Ελλάδος ο χρόνος παράδοσης είναι από 2 έως 8 εργάσιμες ημέρες.

Οι εργάσιμες ημέρες υπολογίζονται από Δευτέρα έως & Παρασκευή (πλην επισήμων αργιών).

Ενδέχεται λόγω κάποιων παραγόντων (π.χ. κακών καιρικών συνθηκών, απεργιών, αδυναμία έγκαιρης παράδοσης από τις εταιρίες courier κ.α) οι οποίοι είναι ανεξάρτητοι από την εταιρία μας, η παραγγελία να μην σας παραδοθεί στο χρονικό διάστημα που αναφέρεται παραπάνω. Σε αυτές τις περιπτώσεις η εταιρία Little Angel δεν φέρει ουδεμία ευθύνη.

Την ημέρα που πραγματοποιείται η αποστολή, λαμβάνετε σχετική ενημέρωση ηλεκτρονικά και με το αριθμό φορτωτικής που θα έχετε θα μπορείτε να ελέγξετε την πορεία του δέματός σας μέχρι τη στιγμή της παράδοσής του.

6. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;

Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε συμπληρωματική παραγγελία έχοντας υπόψη σας ότι θα θεωρείται νέα παραγγελία και θα έχει την αντιμετώπιση και τους όρους νέας παραγγελίας. Οι συμπληρωματικές παραγγελίες θα πρέπει να γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος λαμβάνοντας υπόψιν οτι η ελάχιστη ποσότητα σε μπομπονιέρες και προσκλητήρια είναι τα 25τμχ.

7. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΛΛΑΓΕΣ

Μπορώ να αλλάξω τα προϊόντα που έχω ήδη παραλάβει;

Τα προϊόντα μας (προσκλητήρια, μπομπονιέρες, βρεφικά λευκά είδη κλπ.) σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ειδικά για εσάς, με βάση τις δικές σας επιθυμίες και οδηγίες και είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητά τους θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Επομένως, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι για τα προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για εσάς δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής καθώς είναι αδύνατον να διατεθούν σε άλλον πελάτη.

Παρά ταύτα εάν το προϊόν που έχετε αγοράσει δεν εμπίπτει στην παραπάνω κατηγορία (των ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων) και δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το προϊόν που έχετε παραλάβει θα πρέπει εντός 10 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, να μας αποστείλετε εγγράφως το αίτημα σας για επιστροφή των προϊόντων στο mail info.littleangel.gr ώστε να κανονίσουμε την επιστροφή του.

Θα θέλαμε όμως εκ των προτέρων να σας ενημερώσουμε, ότι το σχετικό κόστος αποστολής των επιστραφέντων προϊόντων θα σας επιβαρύνει. Επιπλέον και σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και είναι σε αρίστη κατάσταση τόσο το ίδιο όσο και η συσκευασία του.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει σύμφωνα με τα παραπάνω η επιχείρηση μας δύναται να μην την αποδεχτεί.

8. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ;

Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο προϊόν ελαττωματικό ή κατεστραμμένο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 4 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Θα σας ζητήσουμε να μας στείλετε μια φωτογραφία του προϊόντος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Καθώς όλα τα προϊόντα φεύγουν από εμάς άρτια και με ειδική συσκευασία ασφαλείας, ο κύριος λόγος πρόκλησης φθοράς είναι η μεταφορά τους.

Δεδομένου ότι φωτογραφίζουμε όλες τις παραγγελίες πριν την αποστολή τους, θα χρειαστούμε σχετικό υλικό για να επικοινωνήσουμε με τη μεταφορική εταιρεία.

Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιστροφή του προϊόντος.

9. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ Ή ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία κατάθεσης της προκαταβολής σας μέσω email στο info@littleangel.gr και εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή. Μετά τις 2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία κατάθεσης της προκαταβολής ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα ακύρωσης και αλλαγής τα οποία ανέρχονται στο 50% του συνόλου της αξίας των προϊόντων της παραγγελίας σας.

‘Εχετε απορίες;